#socialmedia

Andrada Obancea

Copywriter talentat și pasionat

În calitate de copywriter, Andrada este dedicată în conceperea mesajelor de marketing convingătoare și persuasive menite să rezoneze cu diferite audiențe. Este dedicată și implicată în crearea unei game variate de materiale de marketing, inclusiv texte pentru site-uri, campanii de e-mail marketing precum și postări pentru social media. De asemenea, reușeste să își adapteze stilul de scris cu tone of voice-ul fiecărui brand. 

Andrada este un atu valoros pentru orice echipă, oferind în mod constant lucrări calitative pentru fiecare proiect.. În rolul ei actual, de copywriter, este responsabilă cu dezvoltarea și executarea textelor pentru campaniile de marketing dezvoltate în cadrul departamentului. 

În prezent, Andrada este concentrată pe continuarea creșterii și dezvoltării abilităților sale de copywriter. Ea caută mereu noi oportunități de a învăța și de a rămâne la curent cu cele mai recente tendințe din industrie și este mereu gata să colaboreze cu membrii echipei pentru a finaliza cu succes orice proiect. 

  • Persoană creativă, îi place să scrie 
  • Este dedicată în crearea unei game variate de materiale de marketing, inclusiv texte pentru site-uri, campanii de e-mail marketing precum și postări pentru social media
  • Adaptarea stilului de scriere pentru a se potrivi tonului și vocii fiecărui brand 
  • Bună ascultătoare și întotdeauna gata să colaboreze și să împărtășească cunoștințele ei altora
  • Pregătită să ofere în permanență rezultate de înaltă calitate