#socialmedia

Andreea Gută

Social Media Account Manager cu veleități creative

Andreea este un pilon important al departamentului Social Media, pasionată de marketing digital și e-commerce. Este o persoană sociabilă și creativă, care aduce o perspectivă nouă în activitatea sa de Account Manager. 

Andreea este responsabilă de gestionarea și creșterea conturilor de social media, de implementarea strategiilor dezvoltate în cadrul echipei, precum și de construirea și creșterea comunităților online. Ea se preocupă, de asemenea, să ofere rezultate de înaltă calitate pentru clienți și caută mereu modalități de îmbunătățire și inovare în activitatea sa.

Totodată, Andreei îi place designul grafic, domeniu pe care îl aprofundează în timpul liber, precum și să brodeze, să croșeteze și să coasă, activități ce îi dezvoltă creativitatea.

În calitate de Account Manager, Andreea este mereu la curent cu cele mai recente tendințe și cele mai bune practici din industrie. Ea caută mereu noi modalități de a se implica și de a se conecta cu comunitățile online și se angajează să ofere rezultate de înaltă calitate.

  • Pasionată de marketing digital și e-commerce
  • Persoană creativă și sociabilă, cu o pasiune deosebită pentru design și marketing
  • Printre hobby-uri se numără broderia, croșetarea și cusutul
  • Mereu la curent cu tendințele și cele mai bune practici din industrie
  • Concentrată pe furnizarea de rezultate de înaltă calitate