#socialmedia

Marius Achiței

Aduce creativitate și expertiză producției comerciale

Marius nu și-a propus să devină videograf  de la început, dar după ce a fost introdus în domeniu de către mentorul său, s-a dovedit a fi pe deplin fermecat de lumea creativă a filmului. Cu experiență și studii  în matematică, Marius a avut întotdeauna o bază solidă în rezolvarea problemelor și gândirea logică, abilități ce l-au avantajat mereu în cariera sa video.

Pentru a-și aprofunda cunoștințele și abilitățile, Marius a urmat numeroase workshop-uri  și cursuri de formare în domenii precum regie, filmare și scenaristică. De asemenea a urmărit constant îmbunătățirea tehnicilor ce țin de înregistrare a sunetului, procesare și colorizare. Cu peste șase ani de experiență în domeniul video, Marius s-a ocupat de o gamă largă de proiecte, lucrând ca DOP (Director of Photography) în realizarea materialelor publicitare, reclame, videoclipuri pentru social media, videoclipuri de eveniment și multe altele.

În prezent, Marius se concentrează pe producții comerciale, reclame pentru produse și reclame TV, web și sociale. Întotdeauna are în vedere explorarea de proiecte noi și interesante, fiind dedicat să furnizeze clienților săi lucrări finale de înaltă calitate.

  • Peste 6 ani de experiență în domeniul video
  • Talentat în regie, filmare și scenaristică
  • Antrenat în îmbunătățirea tehnicii pentru colorizare, înregistrare a sunetului și procesare
  • Experimentat ca și DOP (Director of Photography)
  • În prezent, se concentrează pe producții comerciale, reclame pentru produse și reclame TV, web și sociale