Concept Meniu Tradițional

Proiecte/ Fotografie

Fotografie fel principal
– preparat tradițional 

Crăiasa Munților

..

Când spui România, spui peisaje care îți taie răsuflarea, fete frumoase dar, mai ales, mâncare bună. Asta auzi în toate interviurile și tot asta vezi în toate recenziile pe care turiștii străini le dau referitor la țara noastră.

Cu mâncarea bună ne înțelegem și noi de minune (deh! cine nu?!), astfel că am făcut nu doar o profesie, ci și o pasiune din a fotografia meniurile tradiționale românești, care ne desfată în același papilele și privirea. Vrem ca oamenii, atunci când se uită la pozele noastre, să se gândească nu doar la gustul mâncării, ci și să simtă aerul curat de munte, prospețimea ingredientelor de cele mai multe ori naturale și provenite de la producători locali, aroma serilor înecate în apusuri senine ori parfumul florilor de abia culese din poienițe.

Iar pentru ca toate acestea să răzbată din fotografiile noastre, lucrăm deseori și cu un food-stylist – acea persoană care cunoaște nu doar tainele gătitului, ci și pe cele ale artelor vizuale. Garantăm astfel clienților noștri rezultate spectaculoase: imaginile par că transcend ecranul și ajung direct pe masa privitorului, lăsându-i acestuia gura apă.

Mai mult decât atât, genul acesta de fotografii (numit lifestyle) le este benefic și restaurantelor care fac livrări la domiciliu – atât direct, cât și prin intermediul platformelor de food-delivery. Decorul folosit în jurul preparatului culinar oferă un plus valoare produsului, iar originalitatea fotografiilor le scoate în evidență pe aplicațiile de livrări, crescând astfel șansele restaurantului de a înregistra comenzi.

Adu-ți și tu bucătăria la următorul nivel și lasă-ne să combinăm mâncarea ta tradițională cu stilul nostru inovativ în materie de fotografie: gust bun, asezonat cu un praf de pricepere și imaginație cât cuprinde.

ROL:
Implementare meniu nou

CLIENT:
Crăiasa Munților

ECHIPA:
Claudiu Man, Liviu Popica

Distribuie acest articol: