Imagini arhitecturale pentru pensiuni

Proiecte/ Fotografie

Imaginea din living-ul pensiunii

Imagini arhitecturale pentru pensiuni

..

Nu mai e niciun secret pentru nimeni că piața serviciilor de cazare a cunoscut un boom în ultimii ani, iar concurența crește zi de zi, direct proporțional cu numărul celor care închiriază camere ori clădiri întregi pentru persoanele care vor să iasă din cotidian. Iar cei care au cel mai mult de câștigat sunt, evident, proprietarii care au înțeles că imaginile valorează, cel mai ades, mult mai mult decât cuvintele. 

În plus, locațiile care se prezintă profesional sunt avantajate și de platformele de închirieri online (Booking, Airbnb etc.), ale căror algoritmi le promovează, facilitând astfel închirierea.   

Așadar, oricât de mult ai fi investit în afacerea ta – bani, timp, energie – dacă nu reușești să le transmiți asta și potențialilor tăi clienți, totul va fi fost în zadar.
Am întâlnit de-a lungul timpului mulți proprietari de pensiuni și hoteluri ale căror locații nu reușeau să atragă clienți, deși arătau foarte bine. Nu a durat mult până ne-am dat seama și care era motivul: fotografiile postate pe site-urile de socializare și platformele de booking online erau de o calitate foarte slabă. Pe lângă faptul că erau făcute cu telefonul, încadrările, lumina și compoziția cadrelor nu doar că nu scoteau în evidență punctele forte ale locațiilor, dar le și urâțeau, de cele mai multe ori.

Identificând această nevoie pe piață, am creat pachete speciale de Fotografie Arhitecturală pentru pensiuni, hoteluri și apartamente de închiriat. Seturile de imagini furnizate de noi sunt special concepute pentru a fi utilizate pe site-urile de socializare și platformele de booking online.

Optează și tu pentru acest serviciu și arată-le potențialilor oaspeți adevărata față a afacerii tale!

ROL:
Fotografie arhitecturală 

ECHIPA:
Bragheșiu Ioan, Liviu Popica

Distribuie acest articol:

Din aceeași categorie