Interviurile brasov.net

Proiecte/ Video

Studio special pentru interviuri

Interviurile brasov.net 

 

..

Pe lângă studioul de podcast, agenția noastră pune la dispoziția clienților interesați și un studio pretabil pentru înregistrări sau transmisiuni live de emisiuni cu două persoane (gazdă + invitat).

Filmările se pot realiza atât pe background virtual (green screen), cât și în cadrul unui decor special realizat, la solicitarea clientului.

Proiectul „Interviurile Brașov.net – De vorbă despre tine” este realizat în parteneriat cu site-ul de știri brasov.net, platforma cu cel mai mare număr de cititori unici pe plan local, în mai puțin de un an de la lansare.
Emisiunea, produsă integral de agenția noastră (filmare în studioul virtual, post-producție, ilustrație grafică etc.), a debutat în martie 2021 și implică două difuzări pe lună, de aproximativ 20 minute. Jurnaliștii abordează aici cele mai fierbinți subiecte ale momentului, dar și teme de actualitate din administrație, business ori politică.

În doar câteva luni, proiectul a reușit să ajungă la peste 100k de vizualizări doar pe pagina de facebook a clientului (exceptând redistribuirile și canalele adiacente – site, YouTube, TikTok).

Iată, mai jos, câteva dintre ediții:

 

Un sfert din mamele minore din UE provin din România. Brașovul, pe locul 3 în topul național

Hrănirea animalelor în pădure – greșeala fatală a omului în relația cu ursul

Interviurile Brasov.net – De vorbă despre tine – Episodul 8, Invitată: Petronela Rotar

VIDEO / Interviurile Brasov.net – De vorbă despre tine – Episodul 7, Invitat: Zoltan Szenner, vicepreședintele Consiliului Județean Brașov

VIDEO / Interviurile Brasov.net – De vorbă despre tine – Episodul 3, Invitat: Cătălin Văsii, prefectul județului Brașov

ROL: 
Interviuri locale, news

ECHIPA:
Claudiu Man

Distribuie acest articol:

Din aceeași categorie